Javítási napló

Ft

Excel táblázat, amellyel könnyen nyivántartható a gépeiden végzett karbantartás és javítás.

Kategória:

Leírás

Memóriateszt:

Mikor és hány üzemóránál volt az utolsó motorolaj csere a gépeden?

Emlékszel rá?

Dupla vagy semmi! Jöhet a következő kérdés?

Hány üzemóra volt a gépben amikor először jelezte ki az „üzemanyag nyomás nem megfelelő” diagnosztikai kódot? Ez most fontos, mert keressük a hiba okát!

Nem megy?

Nekem sem sikerülne felidézni pontosan! De én felírtam! Azt is felírtam, hogy mi volt a megoldás! Lehet, hogy most más idézi elő a jelenséget, de így is közelebb kerültem a megoldáshoz! Sokszor előfordul, hogy a szezon kellős közepén történik valami olyan meghibásodás, ami akkor  éppen a munkát nem gátolja, ezért a javítás csak részleges, vagy átmeneti. A szezon után azonban a végleges javítás “elfelejtődik”, és csak a következő évben jut eszébe mindenkinek, hogy az már tavaly is rossz volt. Azért, hogy ne felejtsd el:

Írd fel TE is!

Készítettem egy táblázatot, amelynek segítségével nyomon követheted a gépeid karbantartását, javítását. A javítási naplót most INGYEN megkaphatod ! A táblázat traktor, kombájn és rakodógép lapokat tartalmaz. Feljegyezhető benne az elvégzett munka költsége is. Természetesen bármikor kiegészítheted, vagy átalakíthatod a saját elképzelésednek megfelelően!

Ha vannak még kérdéseid a karbantartással, vagy a javítással kapcsolatban, akkor a témáról bővebben olvashatsz az „ELÁSOTT PÉNZ” című könyvemben!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Javítási napló” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük